Home

 

About

 

Members

 

Blog/News

 

 

 

 

TB Media

State of NovelArt.org

 

 

 

 

TEXT & BILD MEDIA

 

Text & Bild Media är en enmansfirma som drivits som frilans och har tillhandahållit information och skrivande till en lång rad olika kunder sedan starten 1988.

 

Med 25 års erfarenhet erbjuder vi bland annat:

 

Teknisk Information & Eftermarknadsaktiviteter

 

Verkstadshandböcker
Användarhandböcker
Nyhetsbrev
Verkstadsinformation
Kundinformation
Broschyrer
Webbsidor

 

Journalistik

 

Kundtidningar
Personaltidningar
Pressreleaser

 

Workshop - Värdegrunder


Workshop kan göras i olika organisationer och det handlar om att få jobba med att visualisera och handfast bearbeta abstrakta begrepp - som värdegrunder nog kan uppfattas. Det fungerar också som en teambuilding och att föra in personal och företag på nya och gemensamma riktlinjer.
 
Workshopen innebär en skräddarsydd gruppövning för företagets personal. Gemensamt ställs man inför en uppgift att illustrera företagets värdegrunder. Deltagarna delas in i grupper som alla får varsin arbetsstation. De olika stationerna representerar de olika värdegrunderna.


 

 

 

 

TB Media

 

Text & Bild Media har sysslat med information i ett brett spektrum sedan starten 1988. Alltid med fokus på målgruppen. Tyngpunkten på skrivandet är teknisk copy, oavsett om texten hamnar på webben, i en handbok eller i en broschyr. Från allra första början handlade det mest om filmrecensioner. Skrivandet växte dock snart ut till kulturskriveri med tyngdpunkt på film, musik och populärkultur för olika tidningar och magasin. Med tiden breddades uppdragen allt mer att även omfatta reklambyråer, konsultföretag och olika företag inom svensk tillverkningsindustri. Och där ligger basen fortfarande idag, även om det ibland smyger sig in uppdrag för t.ex. personaltidningar m.fl.

 

Uppdragen har genomförts främst inom Sveriges gränser, men reportage- och researchresor utom Skandinavien och Europa har också förekommit.

 

Idag omfattar uppdragen även sociala medier, illustration, video- och fotouppdrag.

 

 

Kunder i urval:
Rowaco - Mätutrustning avgaser
Hydropress - Reningsverksutrustning
LESOL - Solvärme
SAAB Automobile
Volvo Personvagnar
Div. Dagspress, Magasin och Reklambyråer

 

 

Information och Offerter

 

Har ni som företag ett informationsuppdrag ni behöver hjälp med så kontakta oss. Vi har ett väl utbyggt nätverk där flera olika professionella kompetenser ingår vilket gör att vi även påtar oss större, längre och/eller mer komplexa projekt under längre eller kortare tid.

 

 

Kontakta oss för mer information och offert - tbmedia@novelart.org  

 

 

State of NovelArt.org © 2008-2015 • Privacy PolicyTerms of Use • Hosted by One.com

www.novelart.org